|
Jilaina
|
|
| Jillian | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 13:37 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Ник в игре: Jilaina Уровень персонажа: 70 Расса: Гном Класс:Rogue Первичные профессии: Инжа(377) Юва (375) Вторичные профессии: First Aid[375] Riding[300] Классовые профессии: Poisons[300] Lockpick[175] Город проживания:Бережани ICQ UIN#: нету Опыт игры на сервере WNet: 24 месяцев Опыт игры классом Rogue: месяцев Возраст: 16 лет Список предыдущих гильдий: Ліквидатор ......... Причины ухода:Друг розказав про вашу гильду і мені сподобалось.Хочу з вами різати со9)не раз з ним мочили урок і сподобалось бачив зразу що ви опитні ігроки класом рог хочу дізнатись багато іншого і позитивного для мене,стати опитнішим. Буду допомагати виконувати закази. За Орду персів немаю Альянс Шам Ivraa 70 лвл гільда Abandon
Мій меч завжди зімню.Ворог стережись.
Сообщение отредактировал Jillian - Воскресенье, 29.08.2010, 15:46 |
| |
|
|
| Noiik | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 13:49 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
| Хай Андрій) ну що я можу сказати))Давай Старайсь я за щоб ти вступив ти ж мій Сусід Друг і Односельчанин)) Пацани можу сказати Норм чел тіки тре ще руки порівнати трохи)) і буде норм) ну не всі родились имбами як ми)) Думаю Проблем небуде Я ЗА!
Орду Ногой ПО..епалу(0_0)(-_-) Я всэгда с Вами Брати МоЇ!!
|
| |
|
|
| Jillian | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 13:52 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Окей) Дружище буду старатись якщо всы непроти буду рад вступити у вашу гыльду)ы з вами На Бг Преймик Би непроти создати)).
|
| |
|
|
| Sunai | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 15:17 | Сообщение # 4 |
 The Death Machine
| Что ты ждешь от гильдии? И что можешь предложит сам???
ПРОТИВ СМАЙЛОВ <ПС>
|
| |
|
|
| Custos | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 15:19 | Сообщение # 5 |
 Ізук
| перси за орду є ?
Строго вверх!
|
| |
|
|
| Jillian | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 15:45 | Сообщение # 6 |
 Рядовой
| Від гільди чикаю взаєморозуміння, поваги один до одного Фана канешн)).Опиту набратись в пвп хуть знаю трохи але ще незавадить повчитись у мого друга Noii)) я бачив який він буд до вступу у вашу гілльду а який зараз Результат От з якми плюсами+++++++ я би непроти битись Пліч- Опліч з вами против ворогів. Можу дати допомогу якщо потрібна,а саме в Заказах. Ну і в матеріальному розумінні якщо буде потрібно чим зможу допоможу.Добавлено (29.08.2010, 15:43) --------------------------------------------- За Орду персів немає.є ще за Альянс Шам 70 нік Ivraa гільда Abandon. Сори забув вказати в анкетію. Добавлено (29.08.2010, 15:45) --------------------------------------------- Більше онлайн на Рогу Шамом захожу тіки якщо в Данж Треба помогти Друзям.або самому тре вибит шмот ...
|
| |
|
|
| Deephack | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 15:49 | Сообщение # 7 |
 Бравый гнум
| опа)) ем, аватарку поменяй)) ну если это Васин друг, то я никаких вопросов не имею, давайте задание.
ПРОТИВ СМАЙЛОВ <ПС>
|
| |
|
|
| Ilaveb | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 17:03 | Сообщение # 8 |
 Легенда круга
| Quote (Jillian) Опыт игры на сервере WNet: 24 месяцев Опыт игры классом Rogue: месяцев скока месяцев?
|
| |
|
|
| Sophi@n | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 21:03 | Сообщение # 9 |
 Хранитель Круга - Форумовед
| Quote (Jillian) Ліквидатор ......... из Моту почму ушол? я видел шо ты по многим гильдиям ходил не уйдешь ли ты и из нашей гильдии просто так. Например тебе стало скучно.
Хороший человек) добрая душа) XD ПОСЛЕДНИЙ ИЗ МОГИКАН =)
|
| |
|
|
| Jillian | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 22:30 | Сообщение # 10 |
 Рядовой
| Опит 2 роки(24 місяця) З вашої гільди я нелівну це 100% ( ну це ще залижть чи й приймете)оскільки побував я в багатьох гільдах.Мені непотрібен Пве Шмот як деяким Рогам я хочу в Пвп гильд де я зможу весело провести час і з користю.А то що може бути скучно не спорю у всіх гільдах бувають смутні часи але в Пс я буду Знати що коли я зайду в онлайн любий момент мене покличуть там со9, там орда це я впевнений 100%.Нераз сидів у Васі перед Ікраном коли він шпіляв рогом і бачив що у вашій гільді небувє скучно хоча від цього ніхто не захищений.Добавлено (29.08.2010, 22:30) --------------------------------------------- З Ліквідаторів пішов тому що друзів поменшало Онлайн незаходять тай Вася пригласив попробувати випробування в ПС! плюс ще раз повторюсь Бачив я як ви відриваєтесь в Огри ...і під огри Завдяки Васі буваю у нього частенько..дома.
|
| |
|
|
| Sophi@n | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 22:38 | Сообщение # 11 |
| Лан) дам задание. Снять пвп мув. 4-6 мин. + в муве должно засветитсо 2 сырка
|
| |
|
|
| Jillian | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 22:40 | Сообщение # 12 |
 Рядовой
| Оо тяжковато буде)) НО! будем старатись)
|
| |
|
|
| MiTiX | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 23:26 | Сообщение # 13 |
 Основатель Идеального Круга
| ого у вас задания пошли)) имбы епти.
|
| |
|
|
| Sophi@n | Дата: Воскресенье, 29.08.2010, 23:28 | Сообщение # 14 |
| Стораемсо
|
| |
|
|
| Deephack | Дата: Понедельник, 30.08.2010, 00:16 | Сообщение # 15 |
 Бравый гнум
| как по мне, минут много. уменьши до 2,5. А рогов-шреков оставить можна. и засветить надо обьяснить парню, а то снимится с ними и все, а не кильнет)))
ПРОТИВ СМАЙЛОВ <ПС>
|
| |
|
|